Rok za zahteve za poljoprivredne podsticaje u Majdanpeku do kraja oktobra

MAJDANPEK – Kako 31. oktobra  ističe rok  za podnošenje zahteva za dodelu sredstava po Programu mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, iz Fondacije za lokalni ekonomski razvoj opštine Majdanpek pozivaju sve zainteresovane poljoprivrednike da se jave najkasnije do tog datuma.

Opština Majdanpek je ove godine za podsticaje u poljoprivredi izdvojila  osam miliona dinara. Blizu sto zahteva za dodelu sredstava u okviru mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja je već realizovano, a novi zahtevi mogu se podneti do kraja oktobra“, navodi Jasmina Stefanović iz Fondacije za lokalni ekonomski razvoj opštine Majdanpek.

Iz Fondacije, takođe, obaveštavaju vlasnike zemljišta šeste i sedme kategorije da se, do 5. novembra, mogu prijaviti za dodelu besplatnih šumskih sadnica, javora, bagrema, cera i hrasta. Pored osnovnih podataka o vlasniku zemljišta, prilikom prijavljivanja neophodno je priložiti i posedovni list, kao i podatke o površinama koje se pošumljavaju.

odatne informacije o podsticajima u poljoprivredi i besplatnim šumskim sadnicama zainteresovani mogu dobiti u kancelarijama Fondacije za lokalni ekonomski razvoj u  Majdanpeku i Donjem Milanovcu, ili putem telefona 581 371 i 590 577.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *