„Sajamski dani“ u zaječarskoj knjižari „Kaligraf“

ZAJEČAR – Knjižara „Kaligraf“, jedina je knjižara u Zaječaru i privilegija Zaječaraca da u svom gradu mogu da nađu izdanja gotovo svih srpskih izdavača, ali i da uživaju u popustima koje izdavači daju u određenim periodima. Ovoga puta Zaječarci će nabaviti željene knjige u okviru „Sajamskih dana“, koji su organizovani, jer ove godine neće biti tradicionalnog sajma knjiga u Beogradu. Irena Jović Stanojević, vlasnik knjižare „Kaligraf“ u Zaječaru kaže da će manifestacija trajati naredne dve nedelje i da će u Zaječaru moći da se nabave, izdanja brojnih izdavača po sniženim cenama.

Nažalost ova manifestacija se ne održava u svim knjižarama, što je veliki hendikep, ali da pošto Beogradskog sajma knjiga ove godine nema, je ipak nešto. Ovo je prilika da se „ulovi“ neki dobar naslov sa značajnim popustom. Najniži popust na knjige je 20 odsto, ali ide i do 40 procenata i više, u zavisnosti od akcije i broja kupljenih knjiga“.

Irena dodaje da sve knjige koje su do sada izašle, ali i sve one koje će izaći u vreme trajanja „Sajamskih dana“ podležu popustu, a u zaječarskoj knjižari, osim na Lagunina izdanja, omogućen je i popust za izdanja i drugih izdavača.

U Kaligrafu će važiti popust i za druge velike izdavače kao što su: Publik praktikum, Kreativni Centar, Data status, Kosmos izdavaštvo, Pčelica i druge. Ima ih sasvim dovoljno i mislim da je prava prilika da se dobre knjige nabave po znatno nižim cenama“.

„Sajamski dani“ traju do 31.oktobra, a radno vreme knjižare „Kaligraf“ je od 9 do 17 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *