Saradnja „Ziđina“ i Tehničke škole u Majdanpeku

0

Prilikom posete predstavnika majdanpečkog Ogranka „Ziđina“ Tehničkoj školi, učenicima su predočena deficitarna zanimanja i mogućnost obavljanja profesionalne prakse, uz određenu novčanu naknadu. Učenici koji se opredele za neko od traženih zanimanja mogu računati i na stalno zaposlenje u ovoj kompaniji, po završetku školovanja.

MAJDANPEK – Tehnička škola u Majdanpeku već više godina ima dobru saradnju sa kompanijom „Ziđin“ koja se, pre svega, ogleda u zajedničkom sagledavanju potreba, kada su u pitanju profili zanimanja, neophodni za proces proizvodnje u rudniku.

Prilikom posete predstavnika majdanpečkog Ogranka „Ziđina“ Tehničkoj školi, učenicima su predočena deficitarna zanimanja i mogućnost obavljanja profesionalne prakse, uz određenu novčanu naknadu.

Naša škola ima izuzetno dobru saradnju sa kineskom kompanijom. Često učestvujemo u njihovim akcijama pošumljavanja, a oni su uvek tu  za nas kada nam je potrebna neka donacija. Između ostalog, zahvaljujući njima nabavili smo neophodne mašine za izvođenje praktičnog dela nastave, a prošle godine sponzorisali su nam i organizaciju maturske večeri“, kaže Dragoslav Janković, direktor Tehničke škole u Majdanpeku.

Inače, učenici koji se opredele za profesionalnu praksu i neko od  zanimanja potrebnih ovoj kompaniji mogu računati i na zaposlenje po završetku školovanja, dodaje Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *