Selo Krivelj biće izmešteno u celosti

ZAJEČAR – Na konferenciji za novinare koja je organizovana nakon prijema građana u Zaječaru, ministarka Zorana Mihajlović istakla je da će „selo Veliki Krivelj kod Bora biti celo iseljeno i da će već sledeće nedelje na vladi biti formirana radna grupa koja će početi sa rešavanjem ovog problema“.

Inače, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović istakla je nakon razgovora sa građanima da je ona i u prethodnom ministarstvu organizovala prijeme građana, ali da zbog tadašnjih obaveza oko koridora nije imala dovoljno vremena, i da je sada u novom ministarstvu nastavila sa ovom praksom.

Razgovorima Zorane Mihajlović sa građanima Zaječara prisustvovali su i Vladan Paunović načelnik Zaječarskog upravnog okruga, direktori javnih preduzeća u gradu i Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara sa saradnicima.

Jedan od prioriteta, prema rečima ministarke, biće rešavanje problema snabdevanja strujom u pojedinim zaječarskim selima, međutim bilo je i onih građana koji su bili zainteresovani za investiranje u energiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.