Septembarske nagrade povodom Dana Opštine Majdanpek

dr Slađana Minić, dr Nenad Miladinović, dr Miloš Banković, dr Jovanka Vračar Višnjić, Marko Cokić, Lujza Golubović, Nebojša Klčesko i Udruženje za Majdanpek, ovogodišnji su dobitnici septembarskih nagrada, povodom Dana Opštine Majdanpek. Pohvale „12. septembar“ pripale su Aktivu žena Udruženja invalida rada, Marijani Bogdanović i Vesni Jović.

MAJDANPEK – I ove godine Opština Majdanpek dodelila je, na svečanoj sednici lokalnog parlamenta, tradicionalne septembarske nagrade i pohvale, najviša priznanja povodom 12. septembra, Dana Opštine.

Za zalaganje u radu, doprinos u razvoju i afirmaciji Opštine Majdanpek dodeljeno je osam nagrada koje su otišle u ruke četiri lekara, Slađane Minić, Nenada Miladinovića, Miloša Bankovića i doktorke Jovanke Vračar Višnjić. Na spisku dobitnika septembarskih nagrada našli su se i Marko Cokić, Lujza Golubović, Nebojša Klčesko i Udruženje za Majdanpek.

Veoma sam ponosan što sam kao pojedinac dobio ovu nagradu, a još više sam srećan zbog Udruženja kojem je nagrada pripala zbog dugogodišnjih aktivnosti i napora da od zaborava sačuvamo istoriju Majdanpeka“, rekao je Nebojša Klčesko.

Ovogodišnje pohvale „12. septembar“ pripale su Aktivu žena Udruženja invalida rada, Marijani Bogdanović i Vesni Jović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.