Skijalište na Crnom vrhu spremno za zimsku sezonu

Zimski raspust za srednjoškolce je završen, dok će se osnovci odmarati još nekoliko dana. Oni koji vole kupanje na bazenima imali su sreće, jer su i veliki i mali bili otvoreni tokom celog raspusta. Međutim to se ne može reći i za školarce koji uživaju u zimskim čarolijama. Iako je skijalište bilo spremno snega nije bilo ni za lek.

BOR- I dok mnogi školarci zimski raspust provode na bazenima Ustanove Sportski centar u Boru, drugi se spremaju za zimske čarolije na Crnom Vrhu, jer se prema najavama meteorologa sneg najavljuje narednih dana. Skijalište je, po rečima nadležnih, uveliko spremno za ovogodišnju zimsku sezonu. Završeno je servisiranje žičare kapaciteta 170 sedišta, a spreman je i tabač za sneg koji se,prema rečima meteorologa, očekuje za nekoliko dana. Ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju su dve staze, dužine 900 i  1.600 metara.

Upotreba ski pasa koštaće 300 dinara i uključuje neograničeno korišćenje sidra i dvosed žičare. U prisusutvu punoletne osobe deca do sedam godina ne plaćaju ski pas. Radno vreme skijališta je od 10 do 16 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.