Skupština opštine Majdanpek usvojila izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova

0

Na sednici Skupštine opštine Majdanpek usvojeni su izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini, kao i javnih ustanova. Žučnu diskusiju odbornika opozicije pokrenula je i Odluka o određivanju pravca pružanja državnih puteva prvog i drugog reda, koji prolaze kroz naseljena mesta.

MAJDANPEK – Više od šest sati trajala je 14. redovna sednica Skupštine opštine Majdanpek, na kojoj su, između ostalog, usvojeni izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini, kao i javnih ustanova.

Osim žučne diskusije odbornika opozicije o gotovo svim izveštajima, raspravu je pokrenula i tačka koja se odnosi na Odluku o određivanju pravca pružanja državnih puteva prvog i drugog reda, koji prolaze kroz naseljena mesta, s posebnom primedbom na odvijanje teretnog saobraćaja kroz grad.

Na dnevnom redu ovog zasedanja, između ostalog, našla se i Odluka o prestanku mandata odbornice Ivane Srbulović, koja je imenovana za pomoćnika predsednika Opštine, kao i dopunska tačka koja se tiče izmena skupštinskog  poslovnika, a koje se, pre svega, odnose na ograničavanje diskusije u cilju konstruktivnijeg i efikasnijeg rada lokalnog parlamenta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *