Snažna podrška srpsko-kineskog kolektiva rudnika Čukaru Peki “Orlovima”

0

Srpsko-kinesko prijateljstvo dobilo je novu dimenziju kroz zajedničko navijanje za srpsku fudbalsku reprezentaciju na ovogodišnjem evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

BOR – U prvom srpskom zelenom rudniku Čukaru Peki, srpski i kineski zaposleni okupili su se kako bi zajedno pratili drugu utakmicu našeg nacionalnog tima protiv Slovenije.

Drago mi je da vidim da kineske kolege navijaju za našu zemlju kao za svoju. Nadam se da će Srbija pobediti i da ćemo pobedu proslaviti zajedno. Svakako, kakav god bio rezultat, uvek smo uz naše “Orlove”. Idemo, Srbijaaaaa”, kaže Predrag Mitrović.

Fudbal je jezik koji svi razumemo, bez obzira na poreklo. Zajedno navijamo za reprezentaciju Srbije, delimo emocije i nadamo se pobedi. Mi smo svi ovde pre svega dobre kolege i iskreni prijatelji, a ovakvo iskreno prijateljstvo složićete se postoji i između naših država Kine i Srbije”, ističe Kinez Hao Junong na tečnom srpskom.

 “Drago mi je što sa našim kineskim kolegama bodrimo našu fudbalsku reprezentaciju. Činjenica je da svi volimo fudbal. Sport očigledno ima moć da ujedini ljude bez obzira sa kog dela planete potiču. Kakva su mi očekivanja… pa kao i svi ostali nadam se pobedi i dobrom rezultatu u svim budućim utakmicama. Srećno!”, poručio je  Aleksandar Vučić.

Kroz sportsku strast i podršku srpskim Orlovima, srpsko-kinesko zajedništvo u rudniku Čukaru Peki nastavlja da raste i doprinosi pozitivnoj atmosferi u radnom okruženju, ali i prijateljstvu dva naroda, koji je kako smo mogli da vidimo spojio i rad u rudniku Čukaru Peki, ali i ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari u životu – fudbalu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *