Solistički koncert Saše Kovačevića 7. juna u Zaječaru

0

Fanovi popularnog pop pevača Saše Kovačevića imaće dobar razlog da 7. juna posete Zaječar. Naime, ova regionalno poznata estradna zvezda održaće solistički koncert u Sportskoj hali u Zaječaru i prirediti publici muzičko scenski spektakl za pamćenje.

ZAJEČAR – Jedan od najpopularnijih pevača sdomaće muzičke scene, miljenik pretežno ženske publike, Saša Kovačević, obradovaće Zaječarce solističkim koncertom prve nedelje juna. Njegovi hitovi beleže milionske preglede na You Tube kanalu, a na nastupima se uvek traži mesto više, pa su očekivanja organizatora za predstojeći koncert opravdano visoka.

Pozivamo sve građane Bora, 7. juna u Sportsku halu Zaječar, na solistički koncert našeg popularnog pevača i regionalne zvezde Saše Kovačevića. Koncert počinje u 20 časova, a ulazak u Sportsku halu moguć je od 19 sati. Očekuje vas nezaboravan muzički i scenski spektakl te večeri i ne propustite taj događaj. Karte možete nabaviti preko sajta tikets.rs , a cene karata su od 1300 dinara do 2400 dinara, u zavisnosti od mesta. Nadamo se da će se koncertne aktivnosti nakon ovog koncerta povećati, jer ih u istočnoj Srbiji u poslednje vreme jako retko ima“, poručio je Aleksandar Jocić, organizator koncerta.

Saša Kovačević se na muzičkoj sceni istakao svojim jedinstvenim glasom i emotivnim pesmama, i vrlo  brzo stekao popularnost kod publike. Sa albumima „Jedina si vredela” i „Ornament”, kao i brojnim hit singlovima, Saša je postao jedno od vodećih imena na srpskoj muzičkoj sceni. A hitovima poput „Ruka za spas“, „Živim da te volim“, „Za malo tvoj“ ili „Temperatura“, je vrlo brzo pronašao svoje mesto u srcima ljubitelja muzike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *