Sutra finale novogodišnjeg turnira

0

U Sportskom centru u Boru večeras je na programu polufinalno veče drugog memorijalnog novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Slobodan Perišić“. U šest kategorija, od cicibana do veterana, biće odigrane i utakmice za treće mesto. I za treće i za prvo mesto, seniorske ekipe igraće sutra, na samom kraju takmičenja.

BOR- Posle polufinalne večeri u petak, prvog dana vikenda, u Sportskom centru u Boru, na programu su finalne utakmice novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Završna borba za trofej na programu je u šest kategorija, od najmlađih do najstarijih učesnika turnira, a u najjačoj, seniorskoj konkurenciji, igraće se utakmice za treće i prvo mesto. Prethodilo im je više od 100 utakmica koje je odigralo 50 turnirskih timova.

Osim uobičajeno dobre posete, veliku pomoć uspehu turnira, kažu organizatori iz Asocijacije Sport za sve, pružili su iz ustanove Sportski centar, jer su deo prihoda od prodatih ulaznica izdvojili za povećanje nagradnog fonda na samom turniru. Ekipama su, da bi se takmičile, pomogli i brojni sponzori, a generalni pokrovitelj turnira i ove godine je lokalna samouprava.

Košarkaši Bora počinju drugi deo takmičenja u istočnoj grupi regionalne lige na svom parketu, u nedelju, u 13 sati, kada dočekuju ekipu Sokobanje. U novoj važnoj utakmici u borbi za opstanak među prvoligašima, košarkašice Bora u subotu gostuju Studentu, u Nišu.

Rukometašice Zaječara i Bora sastaju se u međusobnoj utakmici 11. kola Super lige, u subotu, u 19 časova.

Sutra finale novogodišnjeg turnira, 18.januar 2019. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *