Sve spremno za doček Nove godine

BOR-Grad Bor će večeras biti centar ne samo Istočne Srbije već  i šire. Novu godinu će, prema najavama, dočekati 17.000  borana i gostiju iz Bugarske, Rumunije i Vojvodine i okolnih gradova. Na bini amfiteatra Doma kulture program počinje od 21 sat, nastupom rok grupe Kerber.

Nakon Kerbera nasupiće  folk diva Svetlana Ražnatović. Koncert traje do jedan sat posle ponoći, a tačno u ponoć biće upriličen vatromet. Puno turista dolazi i svi smeštajni kapaciteti su popunjeni, rekla je Milena Stanojković, član Gradskog veća.

U organizaciju dočeka Nove godine uključio se grad Bor, ali i veliki broj javnih preduzeća,ustanova. Tehničku i podršku u realizaciji novogodišnjeg koncerta pružila je Televizija Bor.

Pošto je reč o svojevrsnom spektaklu u realizaciju se uključio velik broj ljudi.Organzator je Centar za kulturu, a pokrovitelj Grad Bor. Moram da pohvalim rad svih ljudi i da se zahvalim velikom broju donatora koji finansiraju koncert Cece Ražnatović, a za nastup grupe „Kerber“ i vatromet Grad Bor je iz budžeta izdvojio dva miliona i 300 hiljada dinara, dodala je Milena Stanojković.

Zbog dočeka Nove godine od 17 sati biće zatvorena za saobraćaj ulica Moše Pijade od kružnog toka na Trećem kilometru do raskrsnice  sa ulicom Boško Buha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *