Svi putni pravci u Boru prohodni

BOR – Radnici Javno komunalnog preduzeća „3. oktobar“ uklonili su sneg koji je noćas i tokom dana pao sa glavnih saobraćajnica u gradu i puteva ka okolnim selima. Najveći problem predstavljala je ledena kiša koja je pretila da na kolovozu napravi veće probleme vozačima, ali je na vreme bačeno više od 30 tona soli, tako da zastoja u saobraćaju nije bilo.

Sva mehanizacija je na terenu, kažu u ovom preduzeću, a posle smirivanja padavina koje se očekuje sutra tokom dana, biće očišćeni i rejonski putevi ka selima, dok će se ulice prvog i drugog prioriteta i putevi ka selima čistiti redovno.

Iz Javno komunalnog preduzeća „3. oktobar“ apeluju na građane uklone vozila sa kolovoza, posebno u ulicama „7. juli“, „Đorđa Andrejevića Kuna“, „Njegoševoj“ i „Pere Radovanovića“ kako bi se omogućio nesmetan prolaz vozilima za čišćenje i obezbedilo kvalitetno uklanjanje snega.

[iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/rANqcTMUBd8″ frameborder=“0″ allow=“autoplay; encrypted-media“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *