„Tekijanka“ donirala aparate za merenje pritiska

BOR- Kompanija Tekijanka u Boru donirala je četiri aparata za merenje pritiska Polivalentnoj patronažnoj službi Doma zdravlja. Za skoro tri decenije poslovanja, od toga dve u Boru, ova kladovska kommpanija mnogo puta je darivala onima kojima je pomoć neophodna.

Do ove saradnje došlo je uz pomoć predstavnika saveta Mesne zajednice Mladost, na čijoj se teritoriji nalazi „Tekijanka“, koji su nam ukazali na problem Patronažne službe. Svi znaju koliko je patronažna služba aktivna,a kako sam saznala,zahvaljujući ovom poklonu, svaka medicinska sestra će imati svoj aparat“, rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer u „Tekijanki.“

Ova služba je veoma aktivna u Domu zdavlja, ali i na terenu, pa im je poklon i te kako značajan.

Koliko su nam značajni ovi aparati pokazuje i naše učešće na nedavnoj manifestaciji „Dani banje“. Na našem štandu je pregledano 150 ljudi. Aparati su gotovo potrošna roba i sigurno,koliko god nekome to delovalo kao mali poklon, nama to mnogo znači“, rekla je dr Slađana Jovanović, zamenik direktora Doma zdravlja u Boru.

Ovo je početak saradanje sa Patronažnom službom, očekivanja su da će Tekijanka u narednom periodu svakoj službi moći da pomogne, kažu u ovoj  kompaniji.

       

„Tekijanka“ donirala aparate za merenje pritiska , 21. avgust 2017 (RTV Bor)

Još jedna humanitarna akcija Kladovske kompanije „Tekijanka“ u Boru. Ovaj put donacija je pripala Polivalentnoj patronažnoj službi borskog Doma zdravlja. Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor) http://www.rtvbor.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *