„Tekijanka“ obradovala mališane u bolnici

BOR – Kompanija „Tekijanka“ potrudila se da i ove godine najmlađim sugrađanima posveti pažnju i uveliča predstojeće novogodišnje praznike. Nakon Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru i borskog udruženja hranitelja, Tekijankin Deda Mraz sa vilama posetio je i Dečije odeljenje Opšte bolnice. Oduševljeni mališani družili su se sa omiljenim likovima i bar na kratko zaboravili da su u bolnici uoči praznika.

  „Svake godine obilazimo udruženja, škole, bolnice i sve one institucije gde mislimo da bi slatki paketići doneli malo više radosti. Ove godine podelili smo više od 200 paketića i obradovali mališane u Boru i Negotinu. „Tekijanka“ je porodična kompanija i mi se zaista i trudimo da sa novogodišnjom čarolijom promovišemo upravo porodične vrednosti“ – rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer kompanije „Tekijanka“.

 Osim za decu u Boru, kompanija „Tekijanka“ paketiće je pripremila i za mališane u Negotinu, gde je Deda Mraz obišao Dečije odeljenje u bolnici, Udruženje gluvih i nagluvih osoba, kao i školu za decu sa smetnjama u razvoju.

„Tekijanka“ obradovala mališane u bolnici, 28. decembar 2016. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *