Tetoviranje u službi humanosti

0

Početkom jula u borskom Pabu „Stara kajla“ biće organizovana humanitarna akcija za ljubitelje tetovaža. Naime, svi zainteresovani će moći da se tetoviraju, a da za ovu uslugu prilože novac za lečenje obolelih Borana. Organizatori akcije su članovi borskog Moto kluba „MC Srbi“.

BOR – Moto klub „MC Srbi“ u Boru u Pabu „Stara kajla“, 6.jula organizuje humanitarnu akciju gde će zainteresovani moći da se tetoviraju. Prikupljena sredstva iskoristiće se za lečenje Borana, Jovane i Vuka. S obzirom na to da je tetovaža sve popularnija, posebno među mladima očekuje se da će odziv građana biti dobar i da će humanitarni fond biti primeren očekivanju organizatora i potrebama korisnika. Prethodne godine u istoj akciji članovi Moto kluba „MC Srbi“ prikupili su više od 315.000 dinara za lečenje maloletne Irine.

Tetovaže su sada „in“. Humanitarnu akciju tetoviranja smo izabrali iz razloga jer je moguće skupiti pozamašnu sumu novca. Zainteresovanima ćemo istetovirati male tetovaže sa željenim ili već pripremljenim motivima. Nadamo se da će interesovanje i za ovu akciju biti veliko kao i za prethodnu.“ naglasio je Petar Jovanović član Moto kluba „MC Srbi“ u Boru.

U ovom borskom moto klubu pozivaju lokalne organizacije i udruženja, kao i pojedince, koji su u mogućnosti da organizuju ili podrže humanitarne akcije u gradu, posebno one gde se prikuplja novac za lečenje obolelih sugrađana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *