Turistička organizacija Bor na Sajmu turizma u Nišu

Turistička ponuda Bora i okoline ove godine bogatija je za mogućnost obilaska pećine Vernjikica u Lazarevom kanjonu. Uz ostale turističke lokacije, ovo će biti dodatna atrakcija, koju će borska Turistička organizacija predstaviti i na sajmu turizma u Nišu.

BOR – Borska Turistička organizacija učestvovaće od 30. marta do 1. apila na 24. međunarodnom Sajmu turizma koji se održava u sportskoj hali Čair u Nišu.

Bor će uz već poznate turističke lokacije kakve su Borsko jezero, Brestovačka Banja, Crni Vrh i Zlotska pećina, predstaviti i novom ponudom, obilaskom pećine Vernjikica, čije se zvanično otvaranje očekuje 2. maja. Interesovanje za ovu speleološku lokaciju već postoji, a cilj je da se šira javnost upozna sa mogućnošću da je od ovo godini poseti, jer spada u red najlepših pećina u Srbiji.

Ideja organizatora je da na jednom mestu okupi i poveže turističku ponudu sa potražnjom od strane turoperatora, turističkih agencija i  posetioca sajma, a Turistička organizacija Bor će se potruditi da potencijalnim korisnicima omogući uvid u ovogodišnju turističku ponudu na najbolji mogući način.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.