Turistička sezona u opštini Majdanpek uveliko počela

0

Iako je tek početak aprila, turistička sezona u opštini Majdanpek uveliko je počela, posebno u Donjem Milanovcu, gde su veliki  rečni kruzeri, sa inostranim gostima, postali gotovo svakodnevna pojava. U Turističkoj organizaciji opštine Majdanpek kažu da se za jek predstojeće sezone planira i bogato kulturno leto u Donjem Milanovcu.

MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC  – Iako je tek početak proleća, turistička sezona u opštini Majdanpek uveliko je počela, posebno u Donjem Milanovcu, gde su veliki  rečni kruzeri, sa inostranim gostima, postali gotovo svakodnevna pojava.

Pored  arheološkog lokaliteta „Lepenski Vir“ i Nacionalnog parka Đerdap, neizostavna destinacije su i spomenik prirode „Valja Prerast“, kao i Rajkova pećina nadomak Majdanpeka koja je nezaobilazna, posebno  kada su đačke ekksurzije u pitanju.

Kada je Prerast u pitanju tu smo pred ovu turističku sezonu dosta toga uradli na uređenju, s obzirom da  ovaj spomenik prirode i jedan od najvećih kamenih mostova u Srbiji sve češće pohode turisti, ekskurzije i planinarske ture“, kaže Svetlana Lazarevska, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Majdanpek.

U Turističkoj organizaciji opštine Majdanpek kažu da se za jek

predstojeće sezone planira i bogato kulturno leto u Donjem Milanovcu, koje, baš kao i niz tradicionalnih manifestacija,  privlači veliki broj gostiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *