BOR – Nakon kompletne rekonstrukcije objekta nekadašnje Nove tržnice, u Boru je danas svoja vrata potrošačima otvorila kompanija „Tekijanka“, trgovinski lanac iz Kladova. Otvaranju je prethodilo i intoniranje himne „Bože pravde“, u izvođenju Negotinskog hora, osveštanje objekta, a svečanu vrpcu presekli su Živojin Bolbotinović, vlasnik Tekijanke i predsednik Opštine Bor, Živorad Petrović.

„Mi ćemo da se borimo za naklonost naših kupaca i cenama i ljubaznošću,  higijenom, uslugom. Kupci ovde mogu da očekuju toplinu i domaćinsko ponašanje, jer na kraju kupac je uvek u pravu. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi i radnicima koji su ovde radili. Pozitivno smo iznenađeni dočekom i time kako smo u Boru prihvaćeni, radnici su bili zaista vredni i dali su sve od sebe da objekat ovako izgleda,  a nadam se i da će zaposleni radnici svojim sugrađnima uvek izlaziti u susret“ – istakao je Živojin Bolbotinović, vlasnik Tekijanke.

Otvaranje Tekijanke u Boru podržala je i lokalna samouprava, jer je svako novo radno mesto za građane grada bakra značajno.

„Ovo je samo prvi objekat Tekijanke u Boru. Očekujem da se već krajem oktobra otvori još jedan, a zatim i treći sledeće godine. To za nas znači još radnih mesta, i svi preduzetnici, pa i Tekijanka, imaju punu podršku lokalne samouprave jer našu pažnju zaslužuje svako novo radno mesto. Mi kao lokalna samouprava učinićemo sve da se radna mesta i u narednom periodu otvaraju“ – rekao je Živorad Petrović, predsednik Opštine Bor.

Veliki broj Borana prisustvovao je otvaranju, a prvi utisci o novootvorenom objektu su pozitivni.

Za kupovinu, kompletno renoviranje i izgradnju parkinga kompanija „Tekijanka“ izdvojila je više od 600 hiljada evra, a u prvoj fazi posao je dobilo 45 radnika koji su prošli obuku u Kladovu. Objekat u četvrtoj mesnoj zajednici je prvi koji je otvoren u Boru. Do kraja godine očekuje se otvaranje još jednog prodajnog objekta u Novom gradskom centru,  a naredne godine i u naselju Bor 2. 

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x375czx“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *