U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ održan tradicionalni novogodišnji bazar

0

U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Boru i ove godine organizovan je bazar „Naš ukras za vašu jelku“. Na mnogobrojnim štandovima učenici su prodavali novogodišnje ukrase koje su radili na časovima likovne kulture, a organizovan je i kulturno umetnički program.

BOR-Već petnaestak godina u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Boru organizuje se novogodišnji vašar, ovaj put pod nazivom „Naš ukras za vašu jelku“. Na vašaru su učestvovali učenici ove škole, i područnih odeljenja iz Donje Bele Reke i Tande. Na štandovima je bilo raznih ukrasnih predmeta,koje su učenici radili na časovima likovne kulture. Njihova mašta i kreativnost upotpunosti su došli do izražaja.

„Bazar je humanitarnog karaktera tako, da će novac biti iskorišćen za pomoć bolesnoj deci. Svako odeljenje ima štand, učenici su se priključili u velikom broju“, rekla je Jasna Milićević, zamenik direktora OŠ „Sveti Sava“.

Ova vesela pretpaznična atmosfera u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ upotpunjena je kulturno umetničkim programom. Učenici  ove obrazovne ustanove su i kroz pesmu, igru i recitovanje, takođe, pokazali raskošne  talente.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *