U subotu se završava asfaltiranje ulica u Boru

BOR- Asfaltiranje  ulica u Boru je pri kraju. Preostalo je još presvlačenje asfaltom raskrsnica na Trećem kilometru i ulica „Moše Pijade“ i „Boško Buha“.

Danas završavamo kružni tok na „Trećem kilometru“, a onda se u subotu selimo na raskrsnicu ulica „Moše Pijade“ i „Boško Nuha“ i na taj način sve što smo planirali uspeli smo da privedemo kraju, kaže Nebojša Janošević“, načelnik Odeljenja za planiranje i razvoj Grada Bora.

Ovog proleća u Boru je asfaltirano pet i po kilometara saobraćajnica, a za ukupno uređenje gradskih saobraćajnica i krpljenje udarnih rupa u Boru utrošeno je stotinu miliona dinara.

Asfaltirali smo nekoliko parkinga, veliki broj ulica u Novom Gradskom Centru, Metalurgu i Petoj mesnoj zajednici, a u centru grada ove dve problematične raskrsnice, a deo ulica Moše Pijade i proširili autobuska stajališta“, dodao je Janošević.

Za asfaltiranje ulica i krpljenje udarnih rupa u selima biće utrošeno takođe stotinu miliona dinara. Pošto se završetak svih radova očekuje u predviđenom roku, već tokom jula u Odeljenju za planiranje i razvoj Grada Bora počeće izradu planova asfaltiranja ulica za narednu godinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *