U susret Danu žena

BOR – Pažnja, ljubav i poštovanje su temelj stabilnog odnosa, bilo da se radi o braku, vezi ili prijateljstvu. Na ispitu su 365 dana u godini, ali se pojedini bitni datumi nikako ne smeju zaboraviti i trebalo bi da se nekim lepim gestom izdvoje od ostalih dana. Osmi mart je svakako prilika da se pažnja pokaže lepim gestom – poklonom.

Borski trgovci spremno će dočekati sutrašnji praznik. Pijaca je odlično snabdevena,  prvenstveno cvećem . Za saksiju sobnog cveća treba izdvojiti od 100 do 300 dinara, u zavisnosti od vrste biljke. Karanfil je 80, a ruža košta 150 dinara. Osim cveća, u ponudi su i najraznovrsniji ukrasni predmeti: korpice, vaze, činije čija se cena kreće od 200 do 500 dinara. Trgovci kažu da su Borani i danas pazarili, ali se prava navalica očekuje sutra, na sam praznik.

Svaka žena očekuje bar mali znak pažnje na Dan žena. A Borani su po svemu sudeći, pravi kavaljeri koji neguju tradiciju darivanja. Da li će to biti cveće, nakit ili nešto treće, zavisi od mogućnosti i afiniteta, bitno je da žena bude obasuta pažnjom, kažu iskusni muškarci. To je pravi recept za osmeh na licu svake žene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *