Upis u Muzičku školu „Ranko Krivić“ u Majdanpeku

MAJDANPEK – U majdanpečkoj Muzičkoj školi „Ranko Krivić“ do kraja maja traje prijavljivanje budućih učenika prvog razreda, koji će  25. i 26. maja polagati i prijemne ispite koji podrazumevaju proveru sluha, muzikalnosti i ritma, dok je drugi upisni rok 3. juna.

Osim u matičnom objektu u Majdanpeku, predupisna procedura počela je i u izdvojenim odeljenjima u Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi, gde bi želeli da povećamo broj učenika, zbog čega smo proteklih dana, u ovim mestima, organizovali promociju naše škole. Inače, budući učenici se, kao i do sada, mogu prijaviti za odsek klavira, harmonike, gitare i violine, a plan je da  u prvi razred ove godine upišemo dvadesetak đaka, koliko trenutno broji generacija šestog razreda, koja će u junu završiti niže muzičko obrazovanje u našoj školi“, kaže Julijana Milosavljević, direktor  Muzičke škole „Ranko Krivić“.

U ovoj školi je nastava u potpunosti pokrivena stručnim nastavnim kadrom, a u proteklom periodu dosta je urađeno i na renoviranju objekta, čime su stvoreni uslovi za kvalitetno sprovođenje nastavnog programa. Kao i u drugim obrazovnim ustanovama i u majdanpečkoj muzičkoj školi proteklu godinu obeležila je onlajn nastava, koja je uz manje poteškoće, ipak uspešno realizovana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *