Uskoro počinje izgradnja novog tržnog centra u Boru

Izgradnja tržnog centra kompanije „Big fashion“ u Boru je pitanje dana. Danas je u Gradskoj upravi potpisan ugovor o njegovoj izgradnji koja će trajati najviše dve godine.

BOR – U Boru je potpisan ugovor o izgradnji tržnog centra kompanije „Big fashion“. Potpisnici ugovora su Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora i Lev Vajs, direktor „Big fashion-a“. Centar će se graditi u nekoliko faza. U prvom ciklusu biće podignuto oko 10.000 kvadrata prodajnog prostora i izgrađen otvoreni parking sa više od 300 parking mesta. Ceo kompleks zauzeće više od 5 ha površine, na lokaciji iza Sportskog centra, sa pratećim objektima uključujući i dečije igralište. Izgradnja ne bi trebalo da traje duže od dve godine.

Mi smo ovde da realizujemo naš projekat izgradnje šoping centra kojim ćemo, ujedno potpomognuti lokalni ekonomski razvoj. Mi već deset godina uspešno poslujemo na raznim lokacijama u Srbiji i veoma smo ponosni što narednu dekadu počinjemo u Boru, gde će stanovnici imati mogućnost da kupuju, uživaju i da se druže“ rekao je prilikom potpisivanja ugovora Lev Vajs direktor kompanije „Big fashion“.

Ovaj veliki projekat će omogućiti otvaranje velikog broja radnih mesta, kao i podizanje privrednog rasta kroz poreze na zarade, ali i poreze koji pripadaju jedinici lokalne samouprave. Izgradnja šoping centra, kao i akva parka je značajna stvar za Borane. Očekivanja su da će poznati svetski brendovi doći sa kompanijom Big u grad Bor“ poručio je Aleksandar Milikić gradonačelnik Bora.

Prema rečima predstavnike ove strane kompanije, neraskidivi deo trgovinskog kompleksa je i prostor gde cela porodica može da provodi slobodno vreme. Inače, kompanija „Big fashion“ u Srbiji, za sada izdaje oko 300.000 kvadrata poslovnog prostora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.