Uspešna godina za Ballet house Bor

BOR – Iako je 2020. godina globalno loša i teška, za neke je bila i plodonosna. Nikoleta Bibić, diplomirani igrač klasičnog baleta, nakon desetogodišnjeg rada u državnoj službi, otvorila je oktobra prošle godine baletski studio u Boru. Ljubav prema baletu i stečeno iskustvo, uspešno prenosi devojčicama kojih za samo nekoliko meseci ima već više od stotinu, a na listi čekanja je još toliko zainteresovanih budućih malih balerina. Devojčice vežbaju u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama, a nakon praznika biće ponovo otvorena mogućnost upisa za decu uzrasta od 3 do 5 godina, kaže Nikoleta Bibić.

Zbog korona virusa nije održan planirani novogodišnji koncert, ali su u baletskom studiju ipak našli način da obraduju vredne balerine. Male balerine uživaju u vežbama i koreografijama, najviše vole druženje, a omiljene su im baletske haljinice.

Deda Mraz je ispunio neke od želja u 2020. godini, a za ispunjenje ostalih, same će se potruditi, kažu polaznice baletskog studija u Boru uz tople pozdrave do prvog koncerta koji će borskoj publici prirediti u ovoj godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *