Većina borskih sportskih klubova za vikend na domaćem terenu

BOR – Fudbaleri Bora i Slatine u trinaestom kolu fudbalske Zone istok igraju na domaćem terenu. Bor 1919 u subotu u 13.30 dočekuje Lužnicu, a Slatina dan kasnije Jedinstvo iz Pirota. Na tabeli Zone istok Bor je na desetom mestu sa 14 bodova, a Slatina je poslednja sa šest bodova u dosadašnjem delu prvenstva.

U Borskoj okružnoj ligi takođe se igraju utakmice trinaestog kola. U subotu u 13.30 Krivelj dočekuje Ključ iz Podvrške, Brestovac je domaćin Nemetalima iz Donje Bele Reke, a Šarbanovac gostuje Poreču u Donjem Milanovcu. Dan kasnije Radnički iz Klokočevca dočekuje Zlot. Najbolje plasirana ekipa iz Bora je Brestovac, koji se sa 25 bodova nalazi na četvrtom mestu.

U derbiju vrha tabele Super B lige Srbije, rukometašice Bora u subotu u 19 sati dočekuju Radnički iz Kragujevca. Radnički je posle šest odigranih kola jedina neporažena ekipa i sa 12 bodova nalazi se na prvom mestu. Boranke su na drugom mestu sa dva boda manje, a ova utakmica biće prilika da se osvajanjem novih bodova izjednače sa Radničkim.

Košarkaški klub Zicer u petom kolu Druge regionalne lige Istok, u subotu u 18 sati gostuje u Sokobanji istoimenoj ekipi.

Odbojkašice Bora u nedelju u 17 sati dočekuju niški Milenijum u trećem kolu Druge regionalne lige.

U petom kolu Prve regionalne lige grupa Istok, košarkaši Bora u nedelju u 18 sati dočekuju Niš. Sa četiri pobede i jednim porazom Bor je na drugom mestu, dok su košarkaši Niša do sada ostvarili samo jednu pobedu i nalaze se na osmom mestu.

Rukometaši Bora u šestom kolu Prve regionalne lige grupa Istok u nedelju u 19 sati gostuju u Vlasotincu istoimenoj ekipi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.