Veliki infrastrukturni radovi u Rudnoj Glavi

RUDNA GLAVA, MAJDANPEK – U Rudnoj Glavi, najvećem selu u opštini Majdanpek, u toku je uređenje centra, koji bi nakon završetka trebalo da dobije sasvim novi izgled.

Pored popločavanja platoa, koje je završeno, nove rasvete, posađenog drveća i klupa koje će ovom prostoru dati izgled parka, planiranim infrastrukturnim radovima predviđeno je i presvlačenje novim slojem asfalta puta koji prolazi kroz centar sela“, kaže Danijel Stojanović, predsednik Izvršnog odbora Mesne zajednice Rudna Glava.

Ukupna vrednost ove investicije, koju je izdvojila lokalna samouprava,  iznosi 12 miliona dinara.

Jedan od važnijih poslova koji nas očekuje, a koji bi trebalo da bude završen do sredine juna, kada je planiran završetak uređenja centra sela, je i asfaltiranje  puta od Rudne Glave do zaseoka Krš, u dužini šest kilometara. Kako je Rudna Glava i domaćin Seoske sportske olimpijade, najmasovnije manifestacije u opštini Majdanpek, koja će po 45. put biti održana 16. juna, do sredine narednog meseca, kada je planiran završetak uređenja centra sela,  završićemo i uređenje igrališta, terena na kojima se olimpijada održava, kao i prateće infrastrukture“, dodaje Stojanović.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *