Veliko interesovanje za stručnu praksu na Televiziji Bor

Audicija za stručnu praksu i nova lica dečije emisije Školiranje, organizovana je danas u Regionalnoj televiziji Bor. Veštine u ulozi novinara i TV voditelja komisiji je prikazalo dvadeset kandidata iz borskih osnovnih i srednjih škola.
BOR – Podređeni savremenim trendovima, mediji sve manje prostora ostavljaju za kvalitetan dečiji i obrazovni program. Trudeći se da to ne bude slučaj, Regionalna televizija Bor već četiri godine ozbiljno radi na podizanju kvaliteta programa koji je posvećen deci i omladini. Emisija Školiranje emituje se već četiri sezone, tokom kojih su mnogi učenici vršanjacima predstavljali školske i vanškolske teme, govorili o planovima i uspesima, predstavljali uspehe drugih, i tako ostavili trag u dečijem i školskom programu. Zbog potrebe za novim licima u Regionalnoj televiziji Bor organizovana je još jedna audicija za stručnu praksu, namenjena mladim, ambicioznim ljudima, osnovcima i srednjoškolcima, koji žele da postanu novinari ili TV voditelji.
Veštine u ulozi novinara i TV voditelja komisiji je prikazalo dvadeset kandidata iz borskih osnovnih i srednjih škola. Ove godine zapažen je bio odziv najmlađih đaka, koji su se predstavili bez treme, a sa mnogo mašte i volje.
Audicija za stručnu praksu sastojala se od razgovora sa komisijom i demonstracije javnog nastupa. Kandidati su pokazali koliko su obrazovani, kreativni, spremni za objektiv i školske priče. Cilj Regionalne televizije Bor jeste što kvalitetniji i bogatiji program za decu i omladinu, pa će dalji rad sa novim licima biti prioritet i u narednom periodu.
 
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2h9bqk“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.