Za nezaposlene još dve onlajn obuke

BOR-Nacionalna služba za zapošljavanje u saradnji sa Nemačkom razvojnom agencija GIZ realizuju dve besplatne onlajn obuke. Aktivno traženje posla namenjeno je nezaposlenim licima koja žele da ovladaju tehnikama traženja posla i pripreme se za tržište rada i razgovor sa poslodavcem, dok je obuka Put do uspešnog preduzetnika namenjena nezaposlenim licima koja žele da pokrenu sopstveni posao. Svi zainteresovani obuke mogu da pohađaju preko platforme za učenje na daljinu i mogu da se prijave kad god žele ili im to preporuče savetnici.

Obukama u onlajn formatu obuhvaćene su sve programske celine standardnih obuka za nezaposlene koje se redovno organizuju u filijalama Nacionalne službe, ali i niz novih tema kao što su: uloga društvenih mreža u traženju posla, digitalni marketing ili animacije sa primerima ponašanja na razgovoru sa poslodavcem.

Nove onlajn obuke Nacionalne službe za zapošljavanje zasnovane su na interaktivnim audiovizuelnim sadržajima i omogućavaju praćenje lekcija tempom primerenim svakom pojedincu, po želji i više puta. Posebnu novinu predstavljaju onlajn verzije ovih obuka na romskom jeziku, namenjene nezaposlenim licima romske nacionalnosti.

Кorišćenje platforme je veoma jednostavno, a nezaposlena lica obuku mogu pohađati preko bilo kog uređaja, bez potrebe instaliranja bilo kakvog dodatnog softvera. Za sve dodatne informacije u vezi pohađanja onlajn obuka, nezaposleni sugrađani mogu da se obrate savetniku za zapošljavanje u nadležnoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.