Za ovogodišnje javne radove u opštini Majdanpek 40 miliona dinara

0

Javni radovi u opštini Majdanpek će ove godine biti sprovedeni u četiri javna i javno komunalna preduzeća, za šta je iz budžeta izdvojeno 40 mliona dinara. Na poslovima održavanja javnih i zelenih površina, obnavljanju i uređenju komunalne infrastrukture, čišćenju i održavanju prihvatilišta za pse biće angažovano 40 radnika, koji će tokom 12 meseci primati novčanu nadoknadu u iznosu od 50 hiljada dinara.

MAJDANPEK – Javni radovi, kao jedna od mera iz Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Majdanpek, za period 2024. do 2026, ove godine biće sprovedeni u četiri javna i javno komunalna preduzeća. Za njihovu realizaciju iz ovogodišnjeg bužeta Opštine Majdanpek izdvojeno je 40 mliona dinara.

„Nakon završenog Javnog poziva Opštinsko veće se pozitivno izjasnilo o predloženim javnim radovima u majdanpečkom „Vodovodu“, JKP „Donji Milanovac“, Preduzeću za puteve i građevinsko zemljište i Javnom preduzeću za stambene usluge Majdanpek. Na poslovima održavanja javnih i zelenih površina, obnavljanju i uređenju komunalne infrastrukture, čišćenju i održavanju prihvatilišta za napuštene pse biće angažovano 40 radnika“, kaže Mirjana Cakić Mladenović, šef Odeljenja za privredu i javne delatnosti Opštinske uprave Majdanpek.

Sva lica angažovana na javnim radovima, tokom 12 meseci, primaće nadoknadu u iznosu od 50 hiljada dinara, što je značajno više u odnosu na prethodnu godinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *