Zamenjena kompletna stolarija u OŠ „3. oktobar“

BOR-U Osnovnoj školi „3.oktobar“ u Boru završena je zamena stolarije i na fiskulturnoj sali, nakon ugradnje novih prozora na celoj zgradi ove obrazovne ustanove. Ukupna vrednost investicije je 15 miliona dinara.

Ono što je primetno, temperatura je dosta prijatnija i naši učenici su dobili bolje uslove za rad. U učionicama su nove klupe i mislim da je to podstrek za sve nas, jer su uslovi za naše učenike mnogo bolji“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Zamena stolarije u Osnovnoj školi 3.oktobar u Boru je poslednja investicija u ovoj godini  koja je bila jako uspešna za borsko školstvo. Iz gradske kase izdvojena su značajna finansijska sredstva  u opremanje i uređenje svih škola i obdaništa.

Mnogo smo uradili i mislim da smo jedini grad u Srbiji koji je prethodnih godina ovoliko uradio za školstvo. Skoro u svim gradskim i seoskim školama završene su fasade, zamenjena stolarija, a uređivali smo i školske terene. U planu nam je i sanacija podova u fiskulturnim salama“, naglasio je Milikić.

Na taj način stvara se zdravo društvo od kojeg se očekuje da u budućnosti bude nosilac i stub razvoja Grada Bora, rečeno je prilikom posete gradonačelnika Aleksandra Milikića Osnovnoj školi „3.oktobar“ u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *