Završen Međunarodni džudo kamp „Srećno 2022“

0

BOR-U Sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru završen je trodnevni Međunarodni džudo kamp „Srećno 2022“. Ova sportska manifestacija okupila je veliki broj sportista od mlađih pionira do kadeta i juniora.

Prisutno je 180 džudista iz Srbije, Makedobije, Bugarske i Rumunije. Ovo nam je drugi kamp i planiramo da preraste u tradicionalni, a ako budemo u mogućnosti želja nam je da traje pet dana. Tokom sva tri dana bile su samo borbe„, istakao je Vladimir Nikolić, predsednik Džudo kluba Bor.

Kamp sam po sebi je uvek dobro došao svima. Nakon ove manifestacija deca odlaze kući bolji nego što su došli, Zahvaljujem se Džudo klubu Bor koji je ovo organizovao na vrhunskom nivou i želja nam je da mnogo više dece dolazi u narednom periodu“, dodao je je Jovica Jovanović, doskorašnji sportski direktor Džudo saveza Srbije.

Svi učesnici Džudo kampa „Srećno 2022“ su izuzetno zadovoljni organizacijom ove sportske manifestacije.

Mnogo smo zadovoljni, ove godine je veći broj mladih džudista, uslovi dobri, a Džudo klub Bor je dobar domaćin„, pohvalio se Đorđije Stojanov, trener Džudo kluba „Drim“ iz Struge, Makedonija.

Da bi im Džudo kamp „Srećno“ ostao u što lepšem sećanju, Grad Bor je učesnicima Kampa obezbedio smeštaj u odmaralištu Savača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *