Završeno asfaltiranje ulice Petra Kočića

BOR-U Boru je završeno asfaltiranje dela  ulice Petra Kočića u dužini od blizu 300 metara. Reč je o  značajnoj saobraćajnici koja je bila u izuzetno lošem stanju i spaja glavnu ulicu Zeleni Bulevar sa naseljem Sloga.

Ova ulica je veoma prometna, ali  nije bila osvetljena, nije bila bezbedna. Ulicu ćemo proširiti i uskoro će radnici Vodovoda početi postavljanje javne rasvete. Završetkom svih ovih poslova ulica će biti bezbednija, pre svega, za decu“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora

U međuvremenu je urađeno postavljanje pešačke staze, ostaju nam finalni radovi“,dodao je Slaviša Frišković, direktor JKP za stambene usluge u Boru.

U ovoj godini asfaltirano je po 45 hiljada kvadratnih metara puteva u Boru i selima. Preostalo još da se privede kraju rekonstrukcija ulice „Moše Pijade“ u Boru, a u selima  je asfaltiranje završeno. Na taj način biće potpunosti ispunjen petogodišnji plan za 2020.

Uz putnu infrastrukturu u narednoj godini, u planu je uređenje vodovodne i kanalizacione mreže u  selima i u gradu. To su prioriteti razvoja Grada Bora, jer u 21 veku svi žitelji bi trebalo da imaju uređene puteve i zdravu pijaću vodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *