Završeno takmičenje za rukometaše, fudbaleri polovičan uspeh

rukometaši bora

BOR – Rukometaši Bora pobedili su u poslednjem kolu Prve regionalne lige grupa istok A gradskog rivala, ekipu Borsko Jezero 32:22, u poluvremenu 14:9. Na kraju takmičenja Bor je sa 22 boda zauzeo peto mesto, dok je Borsko jezero sa pet bodova na desetom mestu. Prvo mesto i plasman u viši rang obezbedio je Mladi Radnik iz Požarevca, dok je na poslednjem mestu bez bodova ove sezone završio Udarnik iz Lozovika.

Fudbaleri Bora pobedili su na gostovanju u Kladovu Brodoremont 2:1 u 25 kolu Zone istok. Slatina je na domaćem terenu poražena od Ozrena iz Sokobanje 2:0. U ostalim utakmicama Dunav iz Prahova je na gostovanju u Babušnici pobedio Lužnicu 4:1, pirotski Tanasko Rajić je igrao bez golova, 0:0 sa ekipom Rajko Mitić, BSK je u Bogovini pobedio Jedinstvo 4:2, Knjaz je u Knjaževcu pobedio Zvezdu iz Pirota 1:0, Đerdap je na gostovanju u Zaječaru savladao OFK 019 2:1, a Balkanski je, takođe na gostovanju bio bolji od Sloge 1:0.

Pet kola pre kraja takmičenja Dunav iz Prahova se izdvojio na prvom mestu sa 63 boda, sledi Tanasko Rajić sa 58, Balkanski je treći sa 51. bodom, sledi Đerdap sa 48, Slatina je peta sa 44 boda, a Bor šesti sa 42.

Na dnu tabele su Sloga sa 18 i Zvezda sa četiri osvojena boda.

U Borskoj okružnoj ligi u 24. kolu Zlot je na svom terenu pobedio Šarbanovac 2:1, Nemetali iz Donje Bele reke su u Miloševu podelili bodove sa istoimenom ekipom 2:2, a Brestovac je u Jabukovcu poražen od Poleta 5:1.

Na prvom mestu je i dalje Branik sa 60 bodova, prati ga Zlot sa bodom manje, Nemetali iz Donje Bele Reke su traći sa 43 boda, Brestovac je četvrti sa 40, a Šarbanovac deli deseto i jedanaesto mesto sa Porečom sa po 32 boda. Na dnu tabele su Blizna sa 25 i BSK sa osam bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *