Ziđin Koper i Majning nastavljaju sponzorisanje FK Bor 1919

0

Fudbalski klub Bor 1919 može i u narednom periodu da računa na sponzorstvo kompanija Srbija Ziđin Koper i Majning. Cilj je oporavak ovog kluba i podsticanje bavljenja sportom, posebno mladih. Ugovori o sponzorstvu potpisani su danas na gradskom stadionu.

BOR – Predstavnici kompanija Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning potpisali su sa Fudbalskim klubom „Bor 1919“ ugovore o godišnjem sponzorstvu na po milion dinara.

Ove dve kompanije su prošle godine potpisale sličan ugovor, a na ovaj način nastavlja se sponzorstvo najstarijeg fudbalskog kluba u Boru. U poslednjih godinu dana vidljiv je napredak u klubu, posebno kod mlađih selekcija jer je broj dece koja treniraju povećan četiri puta.

Kao društveno odgovorna kompanija u Boru, Srbija Ziđin Koper nastavlja da pomaže razvoj društva, sportskih organizacija i drugih projekata koji su značajni za građane Bora. Od nas će i ubuduće svi dobri projekti imati punu podršku. Zato se nadam da će se naša saradnja sa fudbalskim klubom Bor nastaviti i trajati još dugo. Srbija Ziđin Koper nastoji da ulaganjem u sport motiviše borske fudbalere da ostvare što bolje rezultate u predstojećoj sezoni“, rekao je Feng Kui, predstavnik Kabineta generalnog direktora Srbija Ziđin Koper.

Kako je naglasio Džou Bin, menadžer službe za korporativnu i društvenu odgovornost Srbija Ziđin Majning, jedan od stubova rada ove kompanije su aktivnosti za razvoj i dobrobit dece, zato su ulaganja prvenstveno usmerena na unapređenje obrazovanja i uslova rada obrazovnih institucija, kao i sportskih klubova i organiizacija.

Jedan od sportskih klubova sa kojim smo započeli saradnju prošle godine je Fudbalski klub Bor 1919. Nadamo se da će uz ovogodišnju pomoć ovaj klub biti u mogućnosti da omogući bolje uslove za rad i privuče što više dece da mu se priključe, da obezbedi kvalitetnije treninge i opremu, a pre svega da doprinese da mladi fudbaleri ostanu fokusirani na sport, da ostvare više pobeda i boljim rezultatima plasiraju ovaj klub u viši rang takmičenja“,  rekao je Džou Bin.

FK Bor je nabavio novu opremu i delimično sredio prostorije, rečeno je prilikom potpisivanja ugovora.

Novac ćemo usmeriti u razvoj kluba i infrastrukture za omladinske selekcije. Prošle godine smo, recimo, u mlađim kategorijama imali 30-ak dece, a sada ih je preko 120. Imamo sve neophodne uslove za rad sa njima, a nova uprava kluba potrudila se da u proteklih godinu dana malo dotera i prostorije, kao i samu zgradu stadiona“, naglasio je predsednik FK Bor 1919 Dragan Janošević.

Iako FK Bor nije uspeo da se ove godine plasira u viši rang takmičenja, cilj i dalje ostaje isti, da se za nekoliko godine Bor 1919 nađe u barem u Drugoj ligi Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *