Ziđin poklonio majdanpečkom vrtiću sadnice crnog bora

0

Polaznici PU „Marija Munćan“ u Majdanpeku i predstavnici kompanije „Ziđin“ obeležili su zajedno Dan planete zemlje i tom prilikom posadili sadnice crnog bora, dar ove kompanije. „Deca su naša budućnost i zajedno sa njima, na ovaj način, gradimo bolji svet“, rekao je Ču Guodžu, generalni direktor kompanije Ziđin Koper Bor, napominjući da će sličnih akcija biti i ubuduće, jer je briga o životnoj sredini jedan od prioriteta ove kompanije.

MAJDANPEK – Polaznici Predškolske ustanove „Marija Munćan“ u Majdanpeku i predstavnici  kompanije „Ziđin“ obeležili su zajedno Dan planete zemlje i tom prilikom posadili sadnice crnog bora, koje je majdanpečkom vrtiću, tim povodom, poklonila ova kompanija.

Deca su naša budućnost i zajedno sa njima na ovaj način gradimo bolji svet“, rekao je Ču Guodžu, generalni direktor kompanije Ziđin Koper Bor, napominjući da će sličnih akcija biti i ubuduće, jer je briga o životnoj sredini jedan od prioriteta ove kompanije.

U Predškolskoj ustanovi se, inače, u okviru svakodnevnih aktivnosti dosta govori o ekologiji. Ovakve i slične akcije jesu zapravo najbolja lekcija o tome kako se stvara bolje mesto za život, kako sadašnjih, tako i budućih generacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *