15.Majska konferencija o strategijskom menadžmentu

0

BOR – Tradicionalna Majska konferencija o strategijskom menadžmetu koju Odsek za menadžment Tehničkog fakulteta u Boru organizuje od 2004. godine, otvorena je u Hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru. I ove godine nastavljen je pozitivan trend kada je u pitanju broj prijavljenih autora i pristiglih radova.

Za ovogodišnju 15. konferenciju pristigla su 144 rada, 253 autora iz 21 zemlje. Konferencija je otvorena plenarnim predavanjima iz raznih oblasti, a organizovan je i okrugli sto na kojem se govorilo o razlozima propadanja malih i srednjih preduzeća i osnaživanju žena u preduzetništvu.  Gostima iz inostranstva predstavljen je i program SAP, posebno značajan studentima za koje je u okviru konferencije i ove godine organizovan studentski simpozijum o strategijskom menadžmentu“, istakao je dr Predrag Đorđević, vanredni profesor na Tehničkom fakultetu u Boru i predsednik Organizacionog odbora 15. Majske konferencije o strategijskom menadžmetu.

Osim 70 naučnih radnika plenarnim predavanjima i okruglom stolu, prisustvovali su i predstavnici kompanija i lokalne samouprave.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *