15. memorijalna bodibilding manifestacija „Novica Pauljičić“

BOR- Bodibilding klub Partizan organizovao je, u bioskopu Zvezda, 15. memorijalnu manifestaciju Novica Pauljičić. Publika je videla gotovo 50 nastupa najboljih domaćih takmičara, a titulu ukupnog pobednika poneo je Maksim Trzin iz Beograda. Da borska bodibilding manifestacija bude na vrhunskom nivou pomogla je i odluka Saveza Srbije za bodibilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik da postane sastavni deo takmičarskog kalendara i da se boduje za dodelu stipendija najperspektivnijim takmičarima. Najznačajniju pomoć pružila je lokalna samouprava, koja je memorijal uvrstila u važne sportske događaje, od posebnog interesa za Opštinu Bor, a takmičenje je otvorio predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić.

Domaći Bodibilding klub Partizan je osvojio najviše medalja na turniru, a zlatna odličja pripala su Goranu Ćopiću, Snežani Radojković, Milošu Stojanoviću i Mišelu Lozaniću. Publika je videla i najboljeg sportistu Bora u prethodnoj godini Srbislava Lazića, koji je ovog puta osvojio drugo mesto u svojoj kategoriji.

Vrhunsku formu i dobre rezultate borski takmičari, kao i ostali pobednici memorijala pokušaće da potvrde do kraja meseca i na državnim šampionatima u Čačku, Novom Sadu i Beogradu.

Aleksandra Sejdija iz Karate kluba Bor osvojila je zlatnu medalju u katama, a Emir Sejdija srebrnu medalju u borbama na međunarodnom karate turniru Beogradski pobednik, na kojem je nastupalo 1200 takmičara iz 127 klubova i 12 evropskih država.

[iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/VKTR1mDMZQ4″ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *