Borske rukometašice poražene od šampiona

BOR- Borske rukometašice poražene su, na svom parketu, od šabačkog Medicinara 35:29, poluvreme 20:15. U odličnoj sportskoj atmosferi, domaća ekipa pokušala je, borbenom igrom, da iznenadi najbolji tim Srbije, ali je u prelomnim trenucima šampion bio na visini zadatka. Predvođen najboljom rukometašicom Superlige, Anom Radović, uspešno je čuvao rezultatsku prednost.

Malo neprijatno iznenađenje za borski klub bila je odluka direktora Superlige Zorana Lazarevića o kažnjavanju nakon prve utakmice sa Slogom, koje je pretočeno u oduzimanje bodova i registrovanje službenim rezultatom 10:0 u korist gostujućeg tima. Radi se o propustu u kojem borski klub nije obezbedio prisustvo licenciranog dežurnog lekara, po pravilniku rukometne Superlige, iako je angažovao dva medicinska radnika, što je obaveza po pravilnicima Rukometnog saveza Srbije, a i ovakve kazne obično su novčane, a ne rezultatske i bodovne, pa će borski klub svakako uložiti žalbu.

Fudbaleri Šarbanovca, posle dužeg vremena, poraženi su, na svom stadionu, od kladovskog Brodoremonta 2:1. U osmom kolu Zone istok gostujući timovi osvojili su čak 15 bodova, a kod kuće je poražen i Majdanpek, od Moravice iz Subotinca 2:1. Hajduk Veljko je pobedio u gostima Malošište 3:2.

 

 

 

 

[iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/mi2Uw4ZFGKI“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *