2. „Happy hill survivor“ u Majdanpeku

Udruženje građana „Veselo brdašce“, u saradnji sa Školicom sporta „Kasper“ organizovalo je u Majdanpeku drugi „Happy hill survivor“. Ovogodišnja sportsko rekreativna manifestacija okupila je 200 mališana, uzrasta od dve do 14 godina, koji su se takmičili u poligonskim igrama. Najbolji su nagrađeni medaljama i diplomama, a svi učesnici dobili su majice, kačkete i slatkiše.

MAJDANPEK – Udruženje građana „Veselo brdašce“, u saradnji sa Školicom sporta „Kasper“ organizovalo je u Majdanpeku drugi „Happy hill survivor“.

Ovogodišnja manifestacija okupila je 200 mališana, uzrasta od dve do 14 godina, koji su se takmičili u sportskim i igrama spretnosti. Najbolji su nagrađeni medaljama i diplomama, a svi učesnici dobili su majice, kačkete i slatkiše.

Cilj nam je da što više dece uključimo, jer na ovaj način podstičemo njihovu potrebu za bavljenje fizičkom aktivnošću i druženjem“, kaže Radomir Trajković, profesor fizičkog vaspitanja.

Kao i niz drugih manifestacija, u organizaciji Udruženja „Veselo brdašce“ i ova je imala humanitarni karakter. Sredstva prikupljena od priloga  aktera i publike biće uplaćena za lečenje male Irine Trojanovski iz Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.