21. Zimski Karate kamp u Gamzigradskoj banji

ZAJEČAR – Preko 60 karatista, boravilo je proteklog vikenda u Gamzigradskoj banji na 21. Zimskom karate kampu koji preko dve decenije organizuje Gradski karate klub Zaječar. U okviru kampa održan je i karate turnir Kup Gamzigradske banje, a gosti iz nekoliko gradova, kući su poneli lepe utiske.

Zimski karate kamp u Gamzigradskoj banji namenjen je trenerima, sudijama, a najviše takmičarima koji mu se i najviše raduju.

I gostujući klubovi veoma su zadovoljni organizacijom, a i treneri kažu da je ovo jedan od boljih kampova u Srbiji“, potvrđuje i Ljubiša Šiškin, sensei 8. dan crni pojas KK Bušido Leskovac

Ovaj kamp ne bi bio ni izbliza ovako dobar i ne bi trajao više od dve decenije da iza njega ne stoji i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigradska banja“, kaže dr Rade Kostić, direktor RH centra Gamzigradska banja.

U okviru Zimskog karate kampa organizovana su i polaganja za karate zvanja i za karate sudije, a održan je i karate turnir Kup Gamzigradske banje, a najbolji su kući poneli zahvalnice, diplome i medalje i pehare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *