Akcija AMSS-besplatan tehnički pregled automobila za ratne invalide

0

BOR – AMSS u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sprovodi akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim i civilnim osoboma sa invaliditetom. U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom rata u našoj zemlji, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS.

„Osim besplatnog tehničkog pregleda, ratni vojni invalidi u našoj zemlji, bez obzira na stepen invalidnosti, moći će da ostavare i druge pogodnosti AMSS. Jedna od njih je i 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMSS, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima „ , rekao je Momčilo Janjić, direktor AMSS Istok.

AMSS u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, organizovaće tokom avgusta i jednu od najvećih saobraćajnih akcija „Kaciga glavu čuva“. Tokom trajanja akcije, čiji je cilj podizanje svesti učesnika u saobraćaju o važnosti nošenja kacige što je propisano i zakonom, u Boru će motociklistima pokloniti pet kaciga.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x30haei“ allowfullscreen ]
Akcija AMSS-besplatan tehnički pregled… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *