BOR – U vrelim letnjim danima osveženje se najčešće traži pored vode,jer   kupanje u moru,jezeru,reci ili bazenu najviše prija. Dok ne otputuju na letovanje Borani   mogu da biraju  da li će  svoje vreme provesti na jezeru ili bazenu. Na borskom jezeru sezona kupanja je već počela ali i otvoreni bazeni  su spremni da  dočekuju prve kupače.

Saša Vukadinović zamenik predsednika Opštine Bor kaže: „Otvoreni bazeni u boru počinju da rade u petak.19.juna. Cena ulčaznice ostaće nepromenjena,što znači biće 100 dinara. Ova vest obradovaće naše najmlađe sugrađane,a mi se nadamo da će za najbolje đake biti i nekog popusta.na otvorenim bazenima u boru planirani su i drugi sadržaji, poput sportskih takmičenja i kulturnih programa pa očekujemo da će naši sugrađani imati gde da lepo provedu tople letnje dane“.

U sportskom centru Bor kažu da su na vreme obavljene sve tehničke pripreme, voda u bazenima   trebalo bi  da se  još prekontroliše još jednom, kako bi  sa apsolutnom sigurnošću mogli da  potvrde da je sve u potpunosti spremno za početak zvanične sezone.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“338″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2u67l9″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.