Besplatan ogrev i za meštane Brestovca

BRESTOVAC, BOR – Podelom ogrevnog drveta socijalno ugroženim porodicama u Brestovcu kompanija Srbija Ziđin Majning nastavila je realizaciju projekta „Topla zima“. Namera je da 50 najugroženijih porodica u tri borska sela, Slatina, Brestovac i Metovnica, narednih sedmica dobije po pet metara ogrevnog drveta. Tim povodom, predstavnici kompanije i Saveta MZ Brestovac uručili su pomoć porodici Milošević sa 14 ukućana, kao i Ivici Ćosiću, koji živi sam i pritom je osoba sa invaliditetom.

Zaista se iskreno trudimo da sve porodice budu spremne za zimu, posebno sada kada je energetska kriza, a cene energenata znatno povećane. Nastavićemo da negujemo dobrosusedske odnose sa lokalnom zajednicom i da doprinosimo povećanju životnog standarda stanovništva”, naglasio je na uručenju donacije zamenik generalnog direktora kompanije Srbija Ziđin Majning, Jang Juankun.

Kriterijume za odabir porodica kojima će biti uručena pomoć odredili su članovi Saveta mesnih zajednica. Ukupna vrednost donacije je 2,5 miliona dinara, a od početka rada do sada Ziđin Majning je kroz razne vidove pomoći uložio više od 345 miliona dinara u razvoj društvene zajednice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.