Boranin Filip Budić prvi na Balkanskom prvenstvu u ribolovu

0

Boranin Filip Budić, član Organizacije sportskih ribolovaca „Rudar“ osvojio je prvo mesto na balkanskom prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji u lovu ribe udicom na plovak. Takmičenje je održano u Hrvatskoj u Garešnici, a učestvovalo je 12 ekipa iz balkanskih zemalja.

BOR – Boranin Filip Budić, član Organizacije sportskih ribolovaca „Rudar“ osvojio je prvo mesto na balkanskom prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji u lovu ribe udicom na plovak. Takmičenje je održano u Hrvatskoj u Garešnici, a učestvovalo je 12 ekipa iz balkanskih zemalja. Srbiju su predstavljale ekipe „Jazava“ iz Smedereva i borski „Rudar“, koji se u ekipnoj konkurenciji plasirao na peto mesto.

Sa najboljim i najtežim ulovom Filip Budić je zauzeo prvo mesto, što je jedan od najvećih uspeha srpskih ribolovaca na ovakvim takmičenjima. Borska ekipa plasirala se na Balkansko prvenstvo zahvaljujući odličnim rezultatima koje su postigli na prvenstvenim takmičenjima u Srbiji. Prošle godine „Rudar“ je osvojio Ligu Srbije i na taj način dobio priliku da Srbiju predstavlja na Balkanskom prvenstvu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *