Borski „Sureido“ se priprema za Evropski šampionat

Na Goču je održan 5.nacionalni Fudokan Karate Kamp za sve uzraste i potencijalne reprezentativne kandidate koji će braniti boje Srbije na Evropskom Šampionatu koji se održava u Lublinu u Poljskoj u novembru.

Na ovom kampu učestvovalo je i 12 članova Borskog karate kluba SUREIDO među kojima i svetski šampioni iz 2019. godine, Milica Dragijević i Mile Baraković iz Zlota, kao i vicešampionka Anita Filipovski iz Bora. Oni se zajedno sa ostalim članovima kluba, intenzivno pripremaju za ovogodišnji Evropski Šampionat.

Trener Borskog karate kluba Sureido, Nebojša Zahitović, majstor crnog pojasa 4.dan, imao je posebnu ulogu na nacionalnom kampu s obzirom na to da je ove godine izabran, od strane generalnog sekretara i trenerske komisije Fudokan Saveza Srbije, za Nacionalnog trenera za kategorije poletaraca i mlađih pionira kao i za discipline Fudokan sport kumite i kata za sve uzraste.Ovo je prvi put da je nekom karate treneru sa ovih prostora pripala ovakva čast i obaveza.

Od važnih sportskih aktivnosti koje očekuju članove borskog karate kluba SUREIDO u narednom periodu, je i Fudokan prvenstvo Srbije koje se održava 4.oktobra u Nišu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *