Borski turistički potencijali sjedinjeni na 37. Sajmu turizma u Beogradu

0
BOR – Turistička organizacija Bor učestvovaće i ove godine na Sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od 19. do 22. februara. Ponudu borske opštine, kao izuzetno zanimljive turističke destinacije, koja ima sadržaje za odmor, zabavu, rekreaciju i sport predstaviće u hali četiri, na štandu sa novim idejnim rešenjem.
 
Žaklina Tufonić direktor Turističke organizacije Bor kaže: „Istakla bih posebno da ove godine imamo izuzetnu saradnju svih turističkih subjekata u opštini, tako da ćemo na 37. Sajmu, na prestižnoj manifestaciji imati prezentaciju hotela Jezero, Albo i ostalih, ali i svih onih institucija iz javnog sektora poput ZOO vrta Bor koje imaju svoju turističku ponudu i proizvode“.

Zahvaljujući raznovrsnoj i kvalitetnoj ponudi, brojnim dešavanjima stalnom unapređivanju sajamskog poslovanja, beogradski Sajam turizma, osim starih privlači i sve veći broj novih posetilaca i turističkih poslenika.

„To svakako jeste dobra prilika da se privuče veliki broj novih turista, ali ono što bih još dodala jeste i atraktivna novina poput gastronomskog dana, koji su organizatori planirali u nedelju. Mi ćemo za gastronomski dan prirediti prezentaciju gazdinstva Vanucić iz Gornjana i njihovih nadaleko čuvenih sireva“ – dodaje Žaklina Tufonić.

Organizatori očekuju da će na ovogodišnjoj smotri učestvovati više od 1. 100 izlagača iz pedesetak država, a procenjuje se i da će ga posetiti o blizu 65 hiljada ljudi.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2hfdo6″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *