Brestovačkim budućim srednjoškolcima podeljena svedočanstva i knjižice

BRESTOVAC,BOR-U Osnovnoj školi „Stanoje Miljković“ u Brestovcu kod Bora malim maturantima,na prigodnoj svečanosti, podeljene su knjižice i svedočanstva. Od ukupno 22 buduća srednjoškolca najviše je odličnih- osam, a po sedam učenika osmi razred je  završilo vrlo dobrim ili dobrim uspehom. Učenik generacije je Kristina Milenković. Ona kaže da je uz malo više truda postigla  ovakav uspeh i nada se da će uspeti da upiše srednju medicinsku. Ovu školsku godinu svi đaci pamtiće  po novim uslovima učenja, a najvažnije je da se većina snašla u takvim nepoznatim okolnostima prouzrokovanim epidemijom koronavirusom.

„Postigli su dobre rezultate na kraju školske godine,na završnom ispitu i zato se od njih očekuje uspeh i u daljem školovanju, rekao je Aleksandar Vlahović, direktor škole..

Ukupno ovu godinu u Osnovnoj školi „Stanoje Miljković“ u Brestovcu, kojoj pripadaju i odeljenja u Metovnici i Šarbanovcu, završilo je 194 učenika. S obzirom na specifičnu situaciju u kojoj se odvijala nastava, u ovoj obrazovnoj ustanovi su zadovoljni uspehom učenika, ali i realizacijom planiranih sadržaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *