Budite vlasnik uspešnog preduzeća

BOR – Tehnički fakultet u Boru pokrenuo je projekat pod nazivom „Budite vlasnik uspešnog preduzeća“, koji je usmeren na preduzetnike, odnosno vlasnike malih i srednjih preduzeća, pre svega one koji su posao pokrenuli u poslednjih pet godina.

Cilj je da se preko besplatnih radionica izvrši obuka zainteresovanih preduzetnika iz Bora za korišćenje nekih od najnovijih i najnaprednijih alata za mrežni marketing, komunikaciju, operacije i finansije kao i načina za prevazilaženje prepreka za uspešno poslovanje. Obuka preduzetnika će se realizovati kroz tri četvorodnevna ciklusa radionica.

O ovom projektu se razgovaralo na sastanku sa predstavnicima Gradske uprave u Boru, Nacionalne službe za zapošljavanje i Privredne komore Zaječar, a okrugli sto o projektu biće održan početkom februara, dok će preduzetnici moći da se prijave za obuku do desetog februara.

Ovaj projekat je sa nešto više od 11 hiljada dolara finansiran od Evropske Unije u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa EUPRO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *