Čestitka Grada Bora povodom Dana rudara

BOR –  Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i predsednik Skupštine Grada Dragan Žikić uputili su čestitku, povodom Dana rudara, generalnom direktoru Kompanije Srbija Ziđin Majning, Fu Feilongu i generalnom direktoru Srbija Ziđin Koper, Jian Ximingu, kao i svim rudarima, zaposlenima i svim građanima grada Bora.

Vama, Vašim saradnicima, rudarima i svim zaposlenima u Kompaniji Ziđin čestitamo Dan rudara. Neka Vas ovaj praznik podseti na duboko poštovanje prema teškom i odgovornom poslu koji svakodnevno obavljate, a poruka koju nosi bude nadahnuće da zajednički nastavimo da napredujemo neprestano se prisećajući svih dostignuća rudara. Budite uvereni da Grad Bor i svi njegovi građani neizmerno cene Vaš trud, zalaganje i napor koji ulažete u obavljanu jednog od najtežih i najodgovornijih poslova. S toga je na svima nama veliki zadatak, a to je da Vam omogućimo bolje uslove, sigurnost u radu i da rudarski posao bude nagrađen i cenjen onako kako to i zaslužuje. Rudarski „hleb sa sedam kora“ izgradio je i gradi naš grad, a svi napori i zalaganja koji se ulažu u modernizaciju procesa, sasvim sigurno će dati dodatni zamajac razvoju rudnika i grada.

U ime grada, i u naše lično ime, želimo Vam dobro zdravlje i puno uspeha u budućem radu. S rudarskim pozdravom – Srećno!“, kaže se u čestitki rukovodstva Grada Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.