Čestitka generalnog direktora SZC povodom Dana rudara Srbije

0

BOR – Povodom Dana rudara Srbije, zaposlenima u Serbia Zijin Copper, Serbia Zijin Mining, građanima Bora i Majdanpeka, kao i ostalima koji su zaposleni u rudarskoj industriji, čestitku je uputio Jian Ximing, generalni direktor Srbija Ziđin Koper.

Duboko poštujem težak i visokorizičan posao rudara i cenim njihov rad i trud. Želim svima da se zahvalim i izrazim divljenje zbog zalaganja u obavljanju jednog od najzahtevnijih poslova i istrajnosti da iz meseca u mesec povećavamo proizvodnju. Zahvaljujući rudarima, metalurzima, floterima i ostalim strukama, kompanija svakim danom napreduje, a sa njom i cela srpska privreda. Zbog toga sam ponosan na sve zaposlene.

Naravno, svi uspesi i dostignuća ne bi bili mogući bez velike podrške Vlade Republike Srbije. Verujem da ćemo i ubuduće uz njenu i pomoć svih slojeva društva, zaposlenih i građana uspeti da ostvarimo planove, a oni u krajnjem ishodu Srbiju treba da dovedu do drugog mesta u Evropi po proizvodnji bakra i zlata.

Želim svima dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu, uz rudarski pozdrav – Srećno!“, kaže se u čestitki generalnog direktora Srbija Ziđin Koper.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *